+36 308 583 960 / goodsmuhely@gmail.com

Szállítási és fizetési feltételek


Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni  webshopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési  Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítási feltételek és díjak

A termékek árán kívül szállítási díjat kell még a vevőnek fizetnie. A szállítási díj magában foglalja a csomagolás- és a szállítási költséget.

Vásárlónak módjában áll az igényeihez legközelebb álló szállítást kiválasztani a lenti lehetőségek közül.

A termék elkészültének visszaigazolása után 5 munkanapon belül átadjuk a megrendelt termékeket a fuvarozónak vagy kiszállítjuk a személyes átvételi pontra.

Személyes átvétel

A Goods Műhely és Buborék kézműves design bolt (www.buborekbolt.hu) együttműködése révén a goods termékek egy része megtalálható az üzletben, illetve lehetőség van a megrendelt terméket személyesen, díjmentesen átvenni az üzletben nyitvatartási idő alatt.

Buborék címe: 1053 Budapest Kecskeméti u. 5. (V. kerület Egyetem tér szomszédságában)

Nyitvatartás: H – P: 11- 19   Szo: 11 – 15   V: zárva

Bolt elérhetősége: 06 30 3899 099

Fenti feltételekkel, azaz díjmentesen átvehető még megrendelt terméke a 13. kerületben is a Home & Deco lakberendezési bemutatóteremben.

Home & Deco címe: 1139 Budapest Lomb utca 31.B (XIII. kerület: Fáy és Forgách utca között a Váci úttal párhuzamos első utca)

Nyitvatartás: H,P: 10 - 14     K, Cs: 10 - 17    Sze: 11 - 19    Sz-V: zárva

Kiszállítások

A termékek szállítását és célba juttatását a következő partnerek biztosítják:

Magyarországon:

postai feladás: Magyar Posta Zrt (https://www.posta.hu) és az MPL. A Goods műhely a postára adás határidejéért vállal felelősséget. A postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért a Goods műhely felelősséget nem vállal. 

házhozszállítás: DPD Hungária Kft. 1158 Budapest, Késmárk u. 14., www.dpd.hu

Díjaik a mindenkor hatályos csomagszállítási díjszabásához igazodik. 

Külföldre:

Magyar Posta Zrt.-vel (https://www.posta.hu/kuldemeny_feladasa/level_kulfoldre ) 

Az aktuális magyarországi szállítási díjak a következők:

Postai levélként, tértivevényesen feladva előre utalással

Egy normál gyűrű súlya kb 5-6 gr. Egy kis tányér 220-250 gr. Egy-két kicsi termék (gyűrűk esetében) rendelésekor a postai kiszállítás is biztonságos és olcsó megoldást nyújt. Ebben az esetben a szállítás 2-3 munkanapot vesz igénybe.

50 gr-ig                    160 Ft + 205 Ft tértivevény =   365 Ft

100 gr-ig                  240 Ft + 205 Ft tértivevény =   445 Ft

250 gr-ig                  280 Ft + 205 Ft tértivevény =   485 Ft

500 gr-ig                 500 Ft + 205 Ft tértivevény =   705 Ft

750 gr-ig                  815 Ft + 205 Ft tértivevény = 1020 Ft

2 kg-ig                    1030 Ft + 205 Ft tértivevény = 1235 Ft

 

MPL Expressz csomagküldés 1 munkanap alatt postán maradó és postapontra előre fizetéssel

2 kg-ig                    1355.-Ft

DPD házhozszállítás esetén 1 munkanap alatt előre fizetéssel csomagonként

0 – 3 kg                 1200.- Ft


FOntos! A biztonságos szállítás érdekében egy csomagba maximum 4 db tányér csomagolható. Nagyobb tétel rendelése esetén kérem kalkuláljon a több csomagban való szállítással, de amennyiben mód va rá, szerencsésebb a személyes átvétel.

Utánvételes vásárlásra nincs mód.

A 20.000,-Ft összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes*

A szállítási díjak a fuvarozó(k) díjszabásának a módosulása esetén változhatnak, melyet minden esetben a jelen ászf-ben közzéteszünk.

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget is tartalmazó számlát a Goods műhely a termékekkel együtt küldi meg a vevő részére.

Amennyiben a vásárló által kiválasztott és preferált szállítási mód nem megvalósítható vagy akadályokba ütközik, e-mail-ben vesszük fel a kapcsolatot a vásárlóval.

* a műhely által megítélt leggazdaságosabb szállítási mód igénybevételével

Egyéb szállítási feltételek

A megrendelt termékeket a termékre vonatkozó dokumentációval együtt a termékek sértetlenségét megőrző csomagolásban – egyedi készítésű papírdobozban, buborékfóliában majd párnás borítékba téve - adjuk át a fuvarozónak kiszállításra. A Goods műheéy a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás a szállítócég saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációra, illetve az alább szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt részünkre bemutatja. Az elállás jogának esetleges gyakorlásának megkönnyítése végett, kérjük, hogy a küldemény átvételének időpontjáról a kézbesítőtől kérjen igazolást, de legalább kérje meg a kézbesítőt, hogy írja alá dátumozva az átvett küldemény csomagolását, vagy az átvételi elismervény vevőnél maradó példányát , amelyeket kérjük őrizzen meg. Amennyiben élni kíván az alábbi elállási jogával, úgy ezen igazolás másolatát is mellékelje elállási nyilatkozatához.

 Fizetési módok

A megrendelt termékek árát előre utalással lehet rendezni Kozma Renáta bankszámlaszámára: 
OTP 11773054-07939581-00000000 Megjegyzés rovatba kérem tűntesse fel nevét és megrendelő azonosító számát.

Utánvételes vásárlásra nincs mód.

Amennyiben a megrendelt termékek ára (vagy árának minimum 50%-a) a megrendelés visszaigazolását követő 5 munkanapon belül nem kerül kifizetésre (Kozma Renáta bankszámláján jóváírásra), úgy a Goods műhely szabadul az ajánlati kötöttség alól és nem köteles a megrendelés teljesítésére.

Bármilyen felmerülő kérdésével kérem forduljon hozzám bizalommal

Goods műhely vezetője:                      Kozma Renáta

Telefon:                                                +36 30 858 3960
Email cím:                                            goodsmuhely@gmail.com
Ügyfélszolgálat:                                  +36 30 858 3960     


Bankszámlaszám:                             
11773054-07939581-00000000 (OTP Bank)


Kozma Renáta fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

 

 2019.10.15.