+36 308 583 960 / goodsmuhely@gmail.com

Rólunk


Hol is kezdjem...

Mindig is imádtam a szép dolgokat! A formák, a textúrák, a színek és bennük rejlő végtelen lehetőségek és harmónia mindig is lenyűgöztek. Szeretem a divatot, a stílusos lakberendezést, imádok barkácsolni, varrni, szinte mindent, ami kreatív.

Úgy rémlik ... Minden a gyűrűkkel kezdődött! 
Rajongok a különleges, egyedi , nagy gyűrűkért , ahogy magára vonja a tekinteteket és nőiessé teszi a gesztusokat, visszatükrözi viselője személyiségét vagy épp csak pillanatnyi hangulatát. Egy jól eltalált gyűrű engem mindig sokkal magabiztosabbá tett.

Egy idő után, amikor már több száz gyűrű lapult az öltözőasztalom fiókjában, és a boltokban már nem találtam olyan gyűrűt, amire vágytam, nem tudtam mitévő legyek... Letisztult gyűrűt szerettem volna, nagyot, de semmi flanc.

De milyen is legyen pontosan? –Egyszerű forma és színvilág a legfontosabb. Nagy legyen. Egyszínű, mert főleg egyszínű ruhákat hordok, vagy ha van is rajta minta, visszafogott legyen! Összeállt a kép. Megterveztem és pár hónap múlva már vettem is ki a kemencéből az első gyűrűket.

Nagyon tetszettek, mindenhova felvettem őket. A barátaimnak, ismerőseimnek is nagyon tetszettek, ők is szerettek  volna… de akkor még nem voltam felkészülve rá, hogy drágaságaimtól megváljak. – Ez a legszebb, ez nekem kell. – Ez egy kicsit nagyobbacska lett, ezért marad. – Ez élénkebb lett, mint a többi, milyen különleges, marad! – Ez a matt nagyon jól fog menni a farmeremhez… - Ezen vastagabb lett a máz, mint a többin, de jó… arra jöttem rá, hogy ezek a gyűrűk olyanok mint mi, emberek. Nincs köztük sem két egyforma, és egyik sem tökéletes, csak más és más! Mindegyiket másért lehet szeretni, mindegyikben más a vonzó, különleges. Mégis tökéletlenségük teszi egyedivé őket, pont mint minket!  

Azóta eltelt egy év és több száz gyűrűt és más goods-t találtam ki és valósítottam meg (és spájzoltam be magamnak :). Eljött az ideje, hogy másokkal is megosszam azt az örömöt, boldogságot, amik e szépségek jelentenek nekem és az érzést, hogy milyen jó a közelükben lenni vagy hordani őket...

Jó érzéssel tölt el, hogy a család szombaton a reggelit a mindenkinek egyedileg  készített névre szóló tányérból falja fel, hogy amikor kislányomat megkérem, hogy a fűszerkertből hozzon be egy kis kakukkfüvet a növényjelölők segítenek neki megtalálni, hogy a kerítésen az utcanévtábla mellett ott van kerámiából kitéve, hogy mi lakunk itt… és amikor ajándékot viszek valakinek nem kell sokat gondolkodnom…

Én már készen állok veled ezt megosztani. Te készen állsz? 

Köszönöm, hogy elolvastad.