+36 308 583 960 / goodsmuhely@gmail.com

Szállítási és fizetési feltételek


Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni  webshopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési  Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítási feltételek és díjak

A termékek árán kívül szállítási díjat kell még a vevőnek fizetnie. A szállítási díj magában foglalja a csomagolás- és a szállítási költséget.

Vásárlónak módjában áll az igényeihez legközelebb álló szállítást kiválasztani a lenti lehetőségek közül.

A termék elkészültének visszaigazolása után 3-5 munkanapon belül átadjuk a megrendelt termékeket a fuvarozónak vagy kiszállítjuk a személyes átvételi pontra.

Személyes átvétel 

A Goods Műhely és Buborék kézműves design bolt (www.buborekbolt.hu) együttműködése révén a goods termékek egy része megtalálható az üzletben, illetve lehetőség van a megrendelt terméket személyesen, díjmentesen átvenni az üzletben nyitvatartási idő alatt.

Buborék címe: 1053 Budapest Kecskeméti u. 5. (V. kerület Egyetem tér szomszédságában)

Nyitvatartás: H – P: 11- 19   Szo: 11 – 15   V: zárva

Bolt elérhetősége: 06 30 3899 099

Kiszállítások

A termékek szállítását és célba juttatását a következő partnerek biztosítják:

Magyarországon:

postai feladás: Magyar Posta Zrt (https://www.posta.hu).
A Goods műhely a postára adás határidejéért vállal felelősséget. A postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért a Goods műhely felelősséget nem vállal. 

házhozszállítás: Kumi Futárszolgálat https://kumifutar.hu/ 1-2 napos határidővel viszi házhoz a megrendelt csomagot.

FOXPOST csomagautómaták költséghatékony megoldást jelentenek a szállításra. Az elérhető autómaták listáját itt találja: https://foxpost.hu/csomagautomatak

Több termék szállitása esetén válassza a Foxpost-ot  vagy a futárszolgálatot!

Díjaik a mindenkor hatályos csomagszállítási díjszabásához igazodik. 

Tájékoztatjuk tisztelt megrendelőinket, hogy a szállítócéggel (posta, futár, foxpost) kiszállíttatott termékek épségéért nem tudunk felelősséget vállalni. Természetesen minden óvintézkedést (buborékos fóliacsomagolás, kitöltőfólia, doboz) megteszünk, hogy a megrendelt termékek épségben célba jussanak. 

A házhozszállítási módok "törékeny" felárral is kérhetők, mely esetén a szállító cég garantálja a sérülésmentes kiszállítást azaz a termék biztosítását.

Külföldre:

Megoldható, egyedileg egyeztessünk a goodsmuhely@gmail.com címen, hogy megtaláljuk a legideálisabb módot! A szállítási díj minden esetben a megrendelőt terheli.


Az aktuális magyarországi szállítási díjak a következők:

Postai levélként, ajánlva feladva előre utalással

Egy-két kicsi termék (pl: gyűrűk, nyakláncok, növényjelölők, kavicsok esetében ajánlott) rendelésekor a postai kiszállítás is biztonságos és viszonylag olcsó megoldást nyújt. Tányért nem kézbesítünk postával, mert sajnos összetörik őket, nem szállíthatók biztonságosan ily módon. Ebben az esetben a szállítás 2-3 munkanapot vesz igénybe.

50 gr-ig                990.- Ft

Foxpost autómatába

A csomag méretétől és súlyától függetlenül csomagautómatába 1100.- Ft-ért szállít a Foxpost.
Ez a leggazdaságosabb szállítási mód, amennyiben található a közelében Foxpost autómata.

Foxpost házhozszállítás

11,5cm x 36cm x 61cm csomag esetén 1650.- Ft, amelybe kb 2-3 desszertes tányér fér el.
19,5cm x 36cm x61cm csomag esetén 2290.- Ft, amelybe kb 4-6 desszertes tányér / 4 teás bögre fér el.

A törékeny felár 700.- Ft.

 

Kumi Futár házhozszállítás esetén 2 munkanap alatt előre fizetéssel csomagonként

0 – 3 kg                 1800.- Ft

A törékeny felár 700.- Ft


Fontos! A biztonságos szállítás érdekében egy csomagba maximum 4-6 db tányér csomagolható. Nagyobb tétel rendelése esetén kérem kalkuláljon a több csomagban való szállítással, de amennyiben mód va rá, szerencsésebb a személyes átvétel. 

Utánvételes vásárlásra nincs mód.


A szállítási díjak a fuvarozó(k) díjszabásának a módosulása esetén változhatnak, melyet minden esetben a jelen ászf-ben közzéteszünk.

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget is tartalmazó számlát a Goods műhely e-mailben, elektronikus számla formájában küldi meg a vevő részére.

Amennyiben a vásárló által kiválasztott és preferált szállítási mód nem megvalósítható vagy akadályokba ütközik, e-mail-ben vesszük fel a kapcsolatot a vásárlóval.

* a műhely által megítélt leggazdaságosabb szállítási mód igénybevételével

Egyéb szállítási feltételek

A megrendelt termékeket a termékre vonatkozó dokumentációval együtt a termékek sértetlenségét megőrző csomagolásban – kartondobozban, buborékfóliában vagy párnás borítékba téve - adjuk át a fuvarozónak kiszállításra. A Goods műhely a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás a szállítócég saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációra, illetve az alább szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt részünkre bemutatja. Az elállás jogának esetleges gyakorlásának megkönnyítése végett, kérjük, hogy a küldemény átvételének időpontjáról a kézbesítőtől kérjen igazolást, de legalább kérje meg a kézbesítőt, hogy írja alá dátumozva az átvett küldemény csomagolását, vagy az átvételi elismervény vevőnél maradó példányát , amelyeket kérjük őrizzen meg. Amennyiben élni kíván az alábbi elállási jogával, úgy ezen igazolás másolatát is mellékelje elállási nyilatkozatához.

 Fizetési módok

A megrendelt termékek árát előre utalással lehet rendezni Kozma Renáta bankszámlaszámára: 
OTP 11773054-07939581-00000000 Megjegyzés rovatba kérem tűntesse fel nevét és megrendelő azonosító számát.

Utánvételes vásárlásra nincs mód.

Amennyiben a megrendelt termékek ára a megrendelés visszaigazolását követő 5 munkanapon belül nem kerül kifizetésre (Kozma Renáta bankszámláján jóváírásra), úgy a Goods műhely szabadul az ajánlati kötöttség alól és nem köteles a megrendelés teljesítésére.

100.000.- Ft-ot meghaladó megrendelés esetén egyedi megállapodást kötünk, melyben pontosításra kerül a pontos ár, az egyedi határidő,  szállítás módja stb. A megrendeléskor fizetendő a végösszeg minimum 50%-a, a teljesítéskor a megrendelés fennmaradó összege.

Bármilyen felmerülő kérdésével kérem forduljon hozzám bizalommal

Goods műhely vezetője:                      Kozma Renáta

Telefon:                                                +36 30 858 3960
Email cím:                                            goodsmuhely@gmail.com
Ügyfélszolgálat:                                  +36 30 858 3960     


Bankszámlaszám:                             
11773054-07939581-00000000 (OTP Bank)


Kozma Renáta fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

 

 2020.09.22.